Hydrauliikkajärjestelmien suunnittelu ja toteutus

Hydrauliikkahuolto kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi, kun halutaan varmistaa huoltotoimenpiteiden paras mahdollinen laatu. Tampereelta käsin palveleva Heavy-Tek Oy toteuttaa alan huollot ja korjaukset joustavasti päivystäen kellon ympäri vuorokauden jokaisena päivänä. Me ymmärrämme, että ylimääräisille seisakeille ei ole koskaan aikaa.

Heavy-Tek Oy suunnittelee ja toteuttaa hydrauliikkajärjestelmät vuosien kokemuksella asiakkaidensa omien tarpeiden ja toiveidensa pohjalta toimivaksi kokonaisuudeksi. Hyödynnämme hyväksi havaittuja ja luotettavia yhteistyökumppaneitamme, jotta voisimme tarjota korkeimmalla mahdollisella toimitusvarmuudella niin pienet kuin isommatkin hydraulijärjestelmät. Toimitamme järjestelmiä ja niiden osia muun muassa teollisuuden tarpeisiin sekä marine- ja meriteollisuudelle, mm. risteilijöihin ja laivoihin.

Hydraulijärjestelmää vailla? Ota meihin yhteyttä

Tarvitsitpa millaista hydrauliikkajärjestelmää tahansa, meiltä saat asiaan toiveidesi mukaisen ratkaisun. Toteutamme pneumatiikka- ja hydraulijärjestelmät asiakaslähtöisesti avaimet käteen -periaatteella, eli suunnittelemme, valmistamme ja viimeistelemme järjestelmän ja tarvittaessa vielä asennamme sen paikoilleen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella!

Asenteella & ammattitaidolla
24h päivystys

Heavy-Tek Oy

Perkkoonkatu 11, 33850 Tampere
0400 620 088
info@heavy-tek.fi